Nastanitve

V stari obnovljeni hiši se nahajajo “apartma Jaka”, “Gospodarjeva soba” in dve sobi v mansardi. Opremljeni so z masivnim lesom, ki je rasel po okoliških hribih. Številni detajli iz preteklosti pa se prepletajo z modernimi kosi.

Ob hiši stoji pravljična lesena hiška “Štiblc” v kateri je urejen prijeten apartma, ki nudi popolno zasebnost in užitek z vonjem po lesu.

“APARTMA JAKA”

Ponuja dva ločena prostora za spanje (spalnica, dnevni prostor z  raztegljivim ležiščem), mini kuhinjo in udobno kopalnico.

“GOSPODARJEVA SOBA”

Gospodarjeva soba je prostorna z veliko, udobno posteljo, raztegljivim kavčem in veliko kopalnico, ki poleg tuša ponuja tudi kopalno kad.

V zavetju trdnih zidov, več kot 300 let stare hiše, vas bo spomin popeljal daleč nazaj v življenje naših pradedkov in prababic.

“APARTMA ŠTIBLC”

Ob hiši stoji pravljična lesena hiška »štiblc« v kateri je urejen prijeten apartma, ki nudi popolno zasebnost in užitek z vonjem po lesu.

Apartma ponuja dva ločena prostora za spanje (spalnica, dnevni prostor z udobnim raztegljivim ležiščem, kuhinjo, kopalnico in hodnik.

Apartma nudi udobje štirim odraslim osebam ali družinam z otroki.

Zunanji prostor: miza pod lipo za druženje, žar na oglje.

JUVANOVA HIŠA – “SOBA V MANSARDI”

V mansardnem prostoru se nahajata sobi dvojčici, s čudovitim razgledom na reko Savinjo in strnjeno naselje Luč. 

JUVANOVA HIŠA – “KUHNA”

Kuhinjo v osrednjem delu hiše, smo priredili za skupno rabo, tako si lahko gostje sob sami pripravijo kaj za pod zob, naprimer domača pečena jajca.