Nastanitve

V stari obnovljeni hiši se nahajata apartma »Jaka« in »Gospodarjeva soba.« Opremljena sta z masivnim lesom, ki je rasel po okoliških hribih. Številni detajli iz preteklosti pa se prepletajo z modernimi kosi.

Ob hiši stoji pravljična lesena hiška »štiblc« v kateri je urejen prijeten apartma, ki nudi popolno zasebnost in užitek z vonjem po lesu.

APARTMA »JAKA«

Ponuja dva ločena prostora za spanje (spalnica, dnevni prostor z  raztegljivim ležiščem), mini kuhinjo in udobno kopalnico.

»GOSPODARJEVA SOBA«

Gospodarjeva soba je prostorna z veliko, udobno posteljo, raztegljivim kavčem in veliko kopalnico, ki poleg tuša ponuja tudi kopalno kad.

V zavetju trdnih zidov, več kot 300 let stare hiše, vas bo spomin popeljal daleč nazaj v življenje naših pradedkov in prababic.

JUVANOVA HIŠA – APARTMA »ŠTIBLC«

Ob hiši stoji pravljična lesena hiška »štiblc« v kateri je urejen prijeten apartma, ki nudi popolno zasebnost in užitek z vonjem po lesu.

Apartma ponuja dva ločena prostora za spanje (spalnica, dnevni prostor z udobnim raztegljivim ležiščem, kuhinjo, kopalnico in hodnik.

Apartma nudi udobje štirim odraslim osebam ali družinam z otroki.

Zunanji prostor: miza pod lipo za druženje, žar na oglje.

CENIK

NASTANITEV:

  • Nočitev za 2 osebi                                         70,00€
  • Nočitev za 3 osebe                                       85,00€
  • Nočitev za 4 osebe                                       100,00€

Popusti za otroke:

  • Do 3 let – brezplačno
  • Do 12 let  – 50% popust